Antynapad jak wyłączyc?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Raama
    Classic
    • 2012
    • 12

Antynapad jak wyłączyc?

Ja wszystkie swoje samochody miałem w gazie i nigdy nie miałem żadnych problemów. Fakt faktem zawsze wybierałem auta "pod gaz" czyli z silnikami które dobrze współpracują z LPG. Takim silnikiem jest właśnie nasze 1,6
  • maxdax
    Drive
    • 2010
    • 93

Antynapad jak wyłączyc?

Witam
    Zakupiłem tydzień temu Octavie 1, jestem zadowolony tylko jedna rzecz mnie drażni - auto ma zamontowany antynapad - po każdorazowym otwarciu drzwi mam 30s na wciśniecie "magicznego" ukrytego przycisku inaczej auto zgaśnie i zacznie wyć alarm - strasznie mnie to irytuje. Czy ktoś wie jak to dezaktywować? Męczyłem poprzedniego właściciela jak to wyłączyć, ale on nie wie - jeździł 8 lat i się przyzwyczaił. Nawet nie wiem gdzie jest centralka.

Poniżej pilot od alarmu. 8)

Komentarz

• andru123
      Elegance
      • 2010
      • 783
      • Toyota
      • ATF 2.0 MPI 120 KM

pilot raczej nic nie da
      potrzebna jest nazwa alarmu , funkcje najprawdopodobniej da się wyprogramować
      centralka jest jak znam zycie pod deską rozdzielczą , więc wlele roboty z tym żeby to wywalić nie ma
      ewentualnie odczytaj nazwe i model centralki , wtedy pomoge
      jest O1 RS 1.8T XENON
      była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

maxdax, polecam specjalistę od alarmów: http://www.alarmy-samochodowe.com.pl...rm_z_montazem/

Komentarz

• maxdax
          Drive
          • 2010
          • 93

Zamieszczone przez andru123
          pilot raczej nic nie da
          potrzebna jest nazwa alarmu , funkcje najprawdopodobniej da się wyprogramować
          centralka jest jak znam zycie pod deską rozdzielczą , więc wlele roboty z tym żeby to wywalić nie ma
          ewentualnie odczytaj nazwe i model centralki , wtedy pomoge
          niestety nazwy nie odczytałem bo nawet nie wiem gdzie jest centralka nie mogłem jej znaleźć, przegrzebałem dokumentacje samochodową i znałem karteczkę, ale niestety nie ma opisane jak dezaktywować anty-napad, za to są inne opcje opisane, może po zdjęciach instrukcji da się określić co to za alarm? i jak dezaktywować?

Komentarz

• andru123
            Elegance
            • 2010
            • 783
            • Toyota
            • ATF 2.0 MPI 120 KM

priv poszedł
            jest O1 RS 1.8T XENON
            była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

Pracuję...